Välkommen att tala på våra arrangemang!

Att tala på ett av våra event är en erfarenhet som ger dig och ditt företag så mycket mer än engagerade lyssnare. Eftersom du är välkommen att medverka under hela arrangemanget är det också ett perfekt tillfälle att dela erfarenheter med andra experter, ta del av företagsframgångar, nätverka och knyta värdefulla kontakter. Dessutom profileras du och ditt företag i vår omfattande marknadsförningskampanj.

Medverka som talare
När vi utvecklar innehållet till våra konferensprogram jobbar vi nära våra talare eftersom kompetens och synpunkter från högt uppsatta beslutsfattare, forskare och konsulter lägger grunden för vårt aktuella och kvalitativa innehåll.  För att säkerställa en objektiv och bred täckning arbetar vi dessutom nära redaktionerna på våra tidningar.

Vi söker ständigt nya talare så om du är intresserad av att tala eller vill rekommendera en talare kontakta Anna Collin på anna.collin@talentumevents.se så kontaktar vi dig eller den talare du rekommenderat.

Föreslå ett ämne
Eftersom vi alltid strävar efter att erbjuda det bästa, mest aktuella och intressanta innehållet är vi alltid öppna för nya idéer, teman och praktikfall. Vi alltid intresserade av att höra dina idéer och synpunkter om nya ämnen. Skicka oss gärna förslag genom att kontakta Anna Collin.