Om oss

Var du än befinner dig i Norden erbjuder vi spännande branscharrangemang med information, insikter och idéer som utvecklar dig och ditt företag. Du får de senaste branschnyheterna från de bästa talarna och i våra avslappnade miljöer kan du nätverka på ett sätt som känns naturligt.

Vi är en ledande arrangör av B-2-B events som i 20 år har levererat affärskritisk information för beslutsfattare, chefer och experter. Idag har Talentum Events verksamheter i Sverige, Finland och Danmark och tillsammans erbjuder vi över 300 inspirerande arrangemang om året.

Talentum Events ingår i den finska börsnoterade Talentum-koncernen som i Sverige ger ut välrenommerade tidskrifter som Affärsvärlden, Dagens Media, NyTeknik, Arbetarskydd och Lag & Avtal.

Våra events
Genom omvärldsbevakning och omfattande research utvecklar vi alla våra arrangemang från grunden. Våra projektledare är i ständig kontakt med marknadens aktörer och kartlägger allt som är relevant för dig och ditt event. Arbetet från första idé till färdig produkt tar vanligtvis omkring sex månader och då är allt väl undersökt och med de mest intressanta talarna. Detta grundliga förarbete gör vi för att kunna möta dina förväntningar och leverera arrangemang av högsta kvalité.

Eftersom vi är en oberoende aktör och väljer både ämnen och talare med omsorg kan vi försäkra dig om att våra arrangemang aldrig innefattar några säljpresentationer. Kanske är det också förklaringen till att 99 % av våra deltagare är nöjda och att 90 % av dem skulle rekommendera våra arrangemang till sina branschkollegor.

Så här tänker vi
Vi tar fram event med information som är nödvändig för att din verksamhet ska utvecklas och för att ge dig konkurrensfördelar. När vi utformar innehållet fokuserar vi på att erbjuda affärskritisk information genom praktikfall som presenteras på ett relevant och inspirerande sätt. Vårt mål är att dina nyvunna kunskaper ska vara enkla att implementera i din verksamhet.

Arrangemangen hålls alltid i trevliga och ändamålsenliga lokaler och erbjuder allt från den senaste konferenstekniken till praktiska utrymmen för informellt nätverkande.

Våra kunder
Genom åren har vi erbjudit objektiv och relevant affärsinformation till mer än 300,000 deltagare med representanter från såväl stora nordiska företag som offentliga verksamheter. Mer än 50,000 talare har delat med sig av sina kunskaper under tiotusentals arrangemang. Att vi är oberoende och enbart använder oss av externa experter har alltid uppskattats av våra kunder och vi väljer fritt de bäst lämpade talarna.

Vår personal
Teamet bakom Talentum Events i Sverige har en lång och gedigen erfarenhet inom konferenser och affärsinformation. Trots att vi är relativt nya på den svenska marknaden har vi över 50 års erfarenhet av branschen mellan oss. Tillsammans med våra nordiska kollegor och Talentum Sweden har vi all nödvändig kunskap för att leverera event som tillfredsställer dina behov. Talentum Events har över 75 anställda i Norden och vi delar effektivt kunskap, erfarenhet och kompetens mellan länderna.

Vår bakgrund
År 2010 blev vi en del av den finska börsnoterade koncernen Talentum. Det har gjort oss till en av Nordens mest intressanta eventorganisationer då vår konferens- och eventerfarenhet sammankopplats med Talentums tidnings-, bok- och onlineverksamhet. Idag erbjuder vi arrangemang under 15 olika varumärken inom Norden, varpå Affärsvärlden, Ny Teknik och Dagens Media är några av dem. Du hittar oss i Finland, Sverige och Danmark.