Eventlösningar

Oavsett om din målsättning med ett event är – tillväxt, varumärkesexponering, nöjda kunder, lansering av en ny produkt eller tjänst, att hitta nya prospekts eller privata möten med beslutsfattare – erbjuder vi arrangemang och deltagare som säkerställer att du når dina mål. Vi lyssnar alltid på dig och tillsammans skapar vi event som möter dina förväntningar.

Våra event är utformade för att ge dig maximal avkastning på din investering. Vi lyssnar noga på dina behov och med 20 års erfarenhet kan vi garantera ett mervärde, inte bara under, utan även före och efter eventet.

Före eventet erbjuder vi dig riktade marknadsföringskampanjer. De innefattar skräddarsydda inbjudningar till ett urval från vår omfattande B-2-B-kunddatabas samt närvaro i våra affärstidningar. Under eventet får du ta del av objektiva presentationer och förutsättningarna för effektivt nätverkande är goda. Efter eventet analyserar vi noggrant den feedback vi får från våra deltagare och kan därmed ge värdefulla tips till dig som partner.

Våra eventlösningar tar hänsyn till allt från skräddarsydd exponering och varumärkesprofilering, till prospektering, relationsbyggande åtgärder och uppföljande marknadsföringsaktiviteter. Om du vill veta mer om hur våra lösningar kan hjälpa ditt företag, klicka här.

Vår service
Ditt mål är vårt mål. Vi är vana vid höga förväntningar och ställer själva höga krav på våra partners. Att definiera ett tydligt mål med ett event ger oss möjlighet att arbeta aktivt för att uppnå målen på ett professionellt sätt.

När vi tillsammans definierat målen, väljer du graden av engagemang från ditt företag. Du är välkommen att arbeta nära oss genom hela projektet men du kan även välja att lämna allt det praktiska till oss. När vi arbetar med skräddarsydda event har vi en tydlig process för att lyckas.

Vi utser alltid en kontaktperson som tar hand om dig och dina medarbetare under hela samarbetet. Det kan röra sig om praktiska frågor kring arrangemanget, frågor kring programmets innehåll, marknadsföringskampanjen, önskemål om ytterligare medieexponering, research, VIP-inbjudningar, kundfeedback eller andra intressanta möjligheter som våra arrangemang kan erbjuda dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Med våra många arrangemang har vi ett av Nordens mest omfattande utbud. För att du lättare ska förstå de olika formaten, har vi delat in våra erbjudanden i undergrupper efter våra olika koncept och mål. Konceptet Leading Events är våra årliga branschevenemang för beslutsfattare och experter och erbjuds i de flesta nordiska huvudstäderna. Konceptet Business Exchange är skräddarsydda partnerevent där ledande beslutsfattare nås genom personliga inbjudningar. Se gärna över våra kommande arrangemang.

För mer information kontakta:

Laurence Levey - Sales Manager & Team Leader
E-post: laurence.levey[at]talentumevents.se
Tel: +46 (0)766 365 202